Presentació Virtual Institut Europa - Curs 2021/2022

Cliqueu els botons per tal d'obtenir-ne més informació:


Presentació


Visita virtual


Guia resum


Projecte Educatiu


Pla Acció Tutorial


Normes de Funcionament


Curriculum del Centre


Canal Facebook


Canal Twiter


Canal Youtube


Canal Instagram

El proper curs els vostres fills començaran l’educació secundària obligatòria (ESO). L'Institut Europa és un dels centres on poden seguir aquests estudis amb opció preferent i on podran, si així ho volen, continuar la seva formació en qualsevol modalitat de Batxillerat. La decisió que prendreu els propers dies de pre-inscriure els vostres fills és molt important cara al seu futur.

Malauradament les actuals circumstàncies i els protocols Covid19 dels nostres centres, que tan bons resultats estan donat, no ens permeten fer visites presencials. Ho hem valorat i no veiem viable ni segur poder concertar visites amb la tranquil·litat i les condicions de seguretat que tots ens mereixem.

Per això, hem optat per aquest format de visites virtuals, i posar tota la informació que necessiteu a la web. Us convidem a compartir les nostres xarxes socials on podreu copsar el dia a dia dels nostres centres, veure el que fem i com ho fem.

Per complementar la informació, el director estarà a la vostra disposició per meet per resoldre dubtes que tingueu respecte a l’educació dels vostres fills el Dilluns 8 de març, de 17.30 a 19.00.