Els dies 22, 23 i 24 de gener els alumnes del centre han pogut gaudir d'una estada d'esquí, una activitat molt enriquidora que els nostres alumnes més grans tenien moltes ganes de tornar a viure i que els novells volien experimentar. Ens hem allotjat a Llívia, indret de Catalunya que els nostres alumnes han pogut conèixer d'una forma peculiar: amb el joc de pistes de la segona tarda d'estada. Tots els alumnes han participat d'aquest joc assolint diferents rols i treballant col·lectivament.

Hem esquiat a Font Romeu i Les Angles, dues estacions d'esquí de la Cerdanya francesa, on hem pogut posar de manifest l'esperit de superació, les ganes d'aprendre, el companyerisme i la capacitat de gaudir dels nostres alumnes.

Els tres dies hem tingut una climatologia espectacular que ens ha permès gaudir encara més de la neu. Alguns alumnes ja havien esquiat i han millorat molt la seva tècnica, però els nostres debutants van poder veure els fruits dels seus esforços i ja baixaven per pistes que el primer dia semblaven estar lluny del seu abast.

També cal dir que Intercerdanya i Camp Base, l'agència amb la qual hem anat, ens ha ajudat molt: l'organització, la professionalitat i alhora la germanor amb la qual ens han tractat han fet que hagi estat una gran experiència que esperem poder continuar gaudint en un futur.