L'alumnat de 2n de l'ESO vam anar d’excursió a Torre Barrina a gravar un programa de ràdio. Va estar molt bé, ens va agradar molt a tots i vam passar una molt bona estona.

En grups vam enregistrar el programa que havíem preparat a l’optativa de Fem Ràdio. Per gravar-lo hi havia moltes coses professionals com una habitació insonoritzada, un ordinador que semblava molt car, micròfons...

El que vam fer al llarg de l’excursió va ser anar en metro, i quan vam arribar vam col·locar-nos en els grups que anteriorment ja estaven fets ,i posar-nos a treballar i practicar, perquè no fóssim a l’estudi sense haver practicat. Ens van parlar una mica de que fer bé i com fer-ho sense posar-nos més nerviosos i nervioses del que ja estàvem. Vam estar passant a l’estudi a gravar grup per grup i mentre que un dels grups gravava els altres estàvem esperant a la sala a on havíem practicat. Quan acabaves de gravar amb el teu grup tornaves a la mateixa sala a esperar a que acabéssim tots. Quan vam finalitzar l’activitat ens vam parlar una mica de com va anar i de que podríem millorar per la pròxima vegada o que havíem fet bé. Vam recollir tot vam menjar el nostre esmorzar i vam tornar cap a l’institut.