Els dies 23, 24 i 25 de gener els alumnes del centre han pogut gaudir d'una estada d'esquí. Una activitat que teníem moltes ganes de tornar a reprendre després de la pandèmia.

Ens hem allotjat a Llívia i hem esquiat a Font Romeu i Les Angles, dos estacions d'esquí de la Cerdanya francesa, on hem pogut posar de manifest l’esperit de superació, les ganes d’aprendre, el companyerisme i la capacitat de gaudir dels nostres alumnes.

El dilluns 23 ens aixecàvem ben d’hora per poder aprofitar tot el dia i començar la nostra aventura, feia fred però anàvem ben equipats; el segon dia una nevada espectacular ens va fer viure una experiència que molts mai havien tingut i el tercer dia un sol brillant ens deixava gaudir d'unes pistes amb molta neu on posar de manifest el que havien après els dos primers dies.

Els propis alumnes van poder triar Esquí alpí o Snow, alguns ja havien esquiat i han millorat molt la seva tècnica, però els nostres debutants van poder veure els fruits dels seus esforços i ja baixaven per pistes que el primer dia semblaven estar lluny del seu abast.

També cal dir que Intercerdanya i Camp Base, l'agència amb la qual hem anat, ens ha ajudat molt: l’organització, la professionalitat i alhora la germanor amb la qual ens han tractat han fet que hagi estat una gran experiència.