El servei comunitari o Aprenentatge Servei (APS) és una proposta educativa que combina processos de voluntariat i d'aprenentatge en un projecte en el qual l'alumnat es formen tot treballant sobre necessitats reals de la seva comunitat amb l'objectiu de millorar-lo i prendre consciència.

l'alumnat de 3r d'ESO participa en cinc projectes: Juguem sense barreres, Open day, Connecta jove, Nubòtica, i banc de sang. 

Us presentem el projecte de servei comunitari Juguem sense barreres. L’activitat consisteix  a prendre consciència del que suposa tenir una discapacitat motora, física o paràlisi cerebral.

Per aquest motiu acompanyarem aquests nois i noies en una trobada anomenada OPEN DAY on es fan activitats esportives adaptades. Els ajudem en la pràctica de l´esport adaptat, repartiment d´equipaments i el bon funcionament de la trobada. Una gran tasca de voluntariat per a què la jornada sigui un èxit.

Donem les gràcies a la Fundació Cruyff per deixar-nos participar ja que ha estat una gran experiència per als nostres alumnes i ens ha permès veure una realitat que potser per a ells no és habitual i ens fa més humans.