L’alumnat de 1r d’ESO ja s'ha endinsat en el treball dels projectes que realitzaran durant aquest curs. De moment, a les primeres sessions, hem anat aprofundint dins del projecte: "Aprendre a aprendre". Quina seria la finalitat? Millorar les tècniques d'aprenentatge i, a més, iniciar l’alumnat en l'ús de l'ordinador com a eina de treball.

Aquesta sessió del projecte va consistir en fer una recerca per internet sobre quants cursos té l'ESO, quins són els àmbits didàctics,  la història de l'Institut... Els nostres alumnes, formant parelles, van enviar-li també unes preguntes a un professor o a una professora del centre per completar la seva investigació. 

També van veure el curtmetratge The Easy life i han debatut entre tots les preguntes proposades. Finalment, han dibuixat la seva mà i a cada dit han escrit un desig per a l’ESO. Abans de retallar-la i penjar-la li han fet una foto i l’han penjada al Classroom.

Cal que situem l'alumnat en el centre de l’aprenentatge, que el guiem i l’acompanyem perquè pugui "aprendre a aprendre".