"Me resultó cada vez más claro que el mandala es el centro. Es el exponente de todos los caminos. Es el camino hacia el centro, hacia la individuación".
Carl Gustav Jung
 
A Psicologia hem experimentat la nostra capacitat creativa pintant mandales (escollits individualment per cada un de nosaltres) i hem enriquit la nostra experiència amb la música.
 
Una activitat per experimentar la importància i significat del mandala com a símbol, de la qual, el psicòleg Carl Gustav Jung ja va realitzar diverses exposicions com a un arquetip universal i com a mètode terapèutic.
 
Hem anat observant com ens hem sentit al llarg de la pràctica, i ens hem sorprès de la facilitat amb la què ens hem oblidat del nostre entorn, i dels problemes o preocupacions, tot endinsant-nos en el món de les formes i els colors.
 
Quan hem acabat, estàvem molt més tranquils i relaxats que a l'inici de la classe. Així doncs, hem treballat la nostra capacitat de concentració i la nostra creativitat a  la vegada que hem anat deixant sortir emocions alliberant-nos de sensacions negatives.