Amb més de 600 participants de nou instituts de la ciutat: Eugeni d'Ors, Apel·les Mestres, Bellvitge, Europa, Bisbe Berenguer, Pedraforca, Torras i Bages, Rubió i Ors i Santa Eulàlia, s'ha celebrat, al teatre joventut, aquesta nova edició de poesia jove de l'Hospitalet, on un jurat ha valorat les actuacions i escollit a tres guanyadors.
 
La final es fa després dels tallers de poesia previs fets a l'Institut durant els últims mesos amb l'objectiu d'incentivar la creativitat a través de la poesia. L'activitat que ha permès treballar les tècniques bàsiques de Spoken word amb la finalitat d'elaborar els poemes, adaptar-los a l'oralitat i a la interpretació davant del públic.
 
El Jauad Hasson, alumne de 1r de Batxillerat ha estat el nostre representant i s'emporta a més d'una inoblidable experiència un merescudíssim 3r lloc gràcies a la qualitat del text i a la performance que ha fet sobre l'escenari: ENTELÈQUIA. Enhorabona!!
 
Una jornada acompanyada, també, per actuacions musicals i de ball, així com de poetry slam per part dels coaches dels participants.
 
Podeu veure la jornada complerta en aquest link a L'H Digital i la intervenció de Jauad al min 56