Un any més, l’institut Europa ha rebut els alumnes de 5è de primària dels centres adscrits dins el marc de la Fira del Coneixement, que ha estat igual d’emocionant que les anteriors.

Els nois i noies de 2n d’ESO han estat uns excel·lents professors de diferents tallers i activitats. A més a més, han col·laborat en les tasques organitzatives de rebuda i comiat de les escoles, i recaptant la informació sobre el nivell de satisfacció dels nostres visitants.

Una vegada més, el taller que va cridar més l’atenció de tothom, fins i tot dels profes de l’institut, va ser el taller amb el gel sec (el gel que no mulla). Es van realitzar activitats molt cridaneres amb aquest gel sec o neu carbònica (diòxid de carboni sòlid) ja que la seva temperatura de menys 78ºC (sí, sí, 78ºC sota zero) permet visualitzar fenòmens fora del quotidià.

També vam gaudir tots d’altres activitats igualment engrescadores, relacionades amb el currículum de 2n d’ESO.

Moltes gràcies als alumnes de 5è, que han participat amb molt bona actitud; als nostres alumnes de 2n d’ESO, que han estat magnífics professors per un dia i als nostres alumnes de 1r d’ESO, que han ajudat amb molt bona disposició a fer l’assaig de la Fira el dia anterior.