Durant proppassada setmana ens han visitat els alumnes de sisè de les escoles públiques del barri: Bernat Metge, la Marina, Ramon Muntaner i Escola Bellvitge. Una activitat programada dins el pla pel "pas #PrimàriaSecundària" que les escoles i instituts públics de Bellvitge portem a terme en coordinació amb el Servei Educatiu d'Hospitalet. L'objectiu és poder acompanyar i ajudar, tant a les famílies com als nois i noies de 6è de primària, en aquesta transició i fer la preinscripció.

Han vist les nostres instal·lacions i, sobretot, què fem, com i on treballem en un dia qualsevol a l'Europa. S'apropa la fi de l'etapa de primària i el començament de l'ESO, i ben aviat els alumnes de sisè hauran de prendre la decisió d'escollir un institut.

Són els exalumnes d'aquestes escoles, que cursen ara 1r d'ESO al nostre centre, qui els expliquen les seves experiències en el pas a l'Institut i com s'hi han adaptat. Finalment, ens passegem pels espais tot veient les activitats que s'hi porten a terme. Els alumnes de primària ens plantegen preguntes, inquietuds, observen amb curiositat... tot en un matí distès i molt familiar.

Ramon Muntaner Escola Bellvitge Bernat Metge La Marina
Us esperem amb les vostres famílies el dissabte 25 de març de 10 1 13h a la Jornada de Portes Obertes