Aviat celebrarem la jornada de portes obertes, prèvia a la preinscripció del curs 2024-25 i l'alumnat de sisè de les escoles públiques adscrites del barri: Bernat Metge, la Marina, Ramon Muntaner i Escola Bellvitge en visiten per conèixer millor els instituts públics del barri. Una activitat programada dins el pla pel "pas #PrimàriaSecundària" que les escoles i instituts públics de Bellvitge portem a terme en coordinació amb el Servei Educatiu d'Hospitalet, amb l'objectiu d'acompanyar i ajudar, tant a les famílies com als nois i noies de 6è de primària, en aquesta transició cap a l'institut donat continuïtat a la seva etapa formativa.

Han vist les nostres instal·lacions i, sobretot, què fem, com i on treballem en un dia qualsevol a l'Europa. S'apropa la fi de l'etapa de primària i el començament de l'ESO, i ben aviat els alumnes de sisè hauran de prendre la decisió d'escollir un institut.

Són els exalumnes d'aquestes escoles, que cursen ara 1r d'ESO al nostre centre, qui els expliquen les seves experiències en el pas a l'Institut i com s'hi han adaptat. Finalment, ens passegem pels espais tot veient les activitats que s'hi porten a terme. Els alumnes de primària ens plantegen preguntes, inquietuds, observen amb curiositat... tot en un matí distès i molt familiar.

 
      
               Ramon Muntaner Bernat Metge
     
 
             Escola Bellvitge La Marina grups A i B
  Us esperem amb les vostres famílies el dissabte 17 de març de 10:30 a 13h a la Jornada de Portes Obertes