Sortida a la Universitat

El 2 d’abril els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat hem visitat la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

A la UB hem assistit a una xerrada informativa a l’edifici històric d’aquesta universitat. El contingut general de la xerrada ha estat: els graus de la UB, quin és l’itinerari formatiu dels graus, màsters i doctorats, com és el funcionament del sistema actual de crèdits de les universitats acollides al pla Bolonya, i també ens han fet una orientació de com afrontar amb èxit el pas a la universitat, com no fracassar en el primer any universitari i tècniques d’estudi molt interessants, que esperem que els nostres alumnes posin en pràctica per finalitzar el batxillerat amb un expedient acadèmic excel·lent i així poder accedir als estudis que realment els agraden.

A la UPF la visita consistia en una sessió informativa on es presenten totes les titulacions d’aquesta universitat, així com les seves sortides professionals, cost econòmic dels diferents estudis i on s'expliquen també les principals característiques de funcionament de la universitat. Al final de la sessió ens han fet una visita guiada pel Campus de la Ciutadella.

Esperem que hagi estat una experiència engrescadora per a tots aquells futurs estudiants universitaris!