Graduació 2n de Batxillerat

Categoria: Batxillerat Escrit per Pilar Belloc Vist: 259

El passat divendres dia 26 de juny, malgrat totes les dificultats per fer actes multitudinaris, la Inspecció d'Ensenyament ens va autoritzar la celebració de la festa de graduació dels alumnes de 2n de batxillerat, a la qual va assistir, a part dels alumnes, dels professors, dels pares i representants de l'AMPA, la nostra inspectora Manuela Navarro. L'Ajuntament per la seva banda va subvencionar aquesta tradicional celebració que fem en estreta col·laboració amb la nostra AMPA.

Va ser un acte molt important per a ells, ple de records dels bons moments passats amb nosaltres, viatges, sortides, crèdits de síntesi, classes on-line, i un munt d’anècdotes. Vam aprofitar el moment per reconèixer el seu esforç durant aquests anys i especialment el d’aquests últims mesos de confinament, i els vam desitjar molta sort en el seu futur, i que mai oblidin aquests moments i aquest Institut que sempre tindrà les portes obertes per a ells.

El moment més emotiu, com cada any, va ser quan van sortir al pati i van dir adéu a l'Institut amb el llançament dels birrets.

[FOTOS] de la graduació