? Some students of our school took the B1-B2 English exams at EOI Hospitalet Llobregat and almost all of them have succeeded because they worked hard and as the AMPA said in the 4th ESO graduation festival “Success comes through sustained effort”. Congratulations! You are the best!

Congratulations !!

Ja hem acomiadat el curs!

I ho hem fet de la millor manera possible, en un marc de glamour incomparable ✨, que va ser la gala de premis EMMA (Europe Movie Making Awards? ?), i... en anglès ! ?

Els millors treballs audiovisuals van obtenir premi i una preciosa estatueta commemorativa. ? Vam passar molts nervis perquè ningú no en coneixia ni els nominats, ni els guanyadors, fins al darrer moment! Va ser superemocionant!

Durant la cerimònia vam gaudir d'actuacions musicals sublims ? i vam presenciar també el lliurament de premis tan esportius ⚽? com el premi al mèrit matemàtic ?.

Ens hem acomiadat amb el millor regust de boca, i ja amb ganes de començar el curs vinent

Fins la propera edició !!

El passat divendres alguns alumnes de l'aula d'acollida van participar al XIV certamen literari en llengües d'origen de la UNESCO al Casinet d'Hostafrancs.

Amics UNESCO Barcelona promou des de fa catorze anys aquest certamen literari adreçat a tots els infants i adolescents de Catalunya amb la voluntat d’ajudar a conèixer, respectar i valorar la diversitat cultural i lingüística dels alumnes de les nostres escoles.

Vam pasar-ho molt bé fins i tot vam guanyar una pilota del Barça!

Bon profit! Buen provecho!Bon appétit!Enjoy your meal!Profit bun! Buon profitto! Bom proveito!ربحجيد  (àrab)ਚੰਗਾਲਾਭ (panjabi)良好的利 (xinès).

El passat dilluns, els alumnes de l'aula d'acollida varen organitzar una jornada gastronòmica on cadascú va preparar un plat típic del seu país d'origen.

L'experiència, la vàrem compartir amb els alumnes de l'aula d'acollida de l’Institut Bellvitge amb qui vam gaudir d'un matí ple d'emocions i d'un espai on tothom va poder compartir la seva gastronomia, la seva llengua i la seva cultura.

Moltes gràcies a les mares, pares i als nostres "xefs"!

Gràcies també, als alumnes de l’Institut Bellvitge amb qui vam passar-ho d'allò més bé!