This term the students have been preparing the materials to be presented in the following Erasmus meeting in Holland. The Spanish team’s task has been focused on the vegetable and fruit process from the fields to their sale in the shops, paying close attention to the packaging with the aim of raising awareness of the huge amount of paper, cardboard and plastic wasted.

El moment que tots esperàveu finalment és aquí...

El proper dilluns, dia 25 de març, començarà la quarta edició del nostre estimat concurs de "mates", en què participeu tots els alumnes del centre, i amb l'ajut del qual podreu guanyar interessants recompenses per fer servir durant la classe i fins i tot en els exàmens de matemàtiques.

A l'apartat "Equips per a la primera fase" trobareu l'equip de què formeu part. Aquests equips es formaran només per jugar la primera fase, que tindrà lloc dilluns dia 25 de 12 a 14 h. La resta de la setmana la participació serà voluntària i individual, tal com s'explica al web.

Podreu trobar-hi també les aules en què cada equip jugarà la primera fase. Haureu de reunir-vos amb els vostres companys d'equip a l'aula indicada dilluns a les 12 h, quan acabi el pati.

Moltes gràcies a tots, molta sort, i visca la Matmota!

P.D.: si us hi fixeu, la nostra mascota enguany fa una pinta una mica estranya.... potser aquí hi ha secrets que hauran de ser revelats!

Llegiu tot el que cal saber per començar a jugar al web del concurs web oficial de la MatMota.

Avui, vint-i-u de març, celebrem el Dia Mundial de la Poesia amb la lectura del text de la poetessa Rosa Fabregat titulat POESIA, Música de l’ànima teixida amb paraules.

Els alumnes de l’aula d’acollida l’han recitat per a nosaltres i ens conviden a llegir-lo en diversos idiomes i alguns alumnes de 4t d’ESO han llegit poemes clàssics en llengua anglesa. Si voleu gaudir-ne, visioneu els vídeos

Si voleu consultar les traduccions, feu-ho en aquest enllaç

Un any més, els nostres alumnes han gaudit d'un divendres de Carnestoltes. El passat 1 de març, tots els que es van voler disfressar van poder fer-ho amb els seus companys i fins i tot van participar al concurs de disfresses. Esperem que us agradi aquest petit muntatge amb els millors moments viscuts...