XVII Jornada de poesia Juvenil L'H

El 6 d’abril es va celebrar la 17ena Jornada de Poesia Juvenil al Teatre Joventut de l’Hospitalet. Com cada any, els nostres alumnes hi han participat amb els seus poemes en català, castellà i anglès. A més de la lectura del poemes, hi va haver un espectacle de flamenc i d'slam poetry a càrrec de Dani Orviz. Els centres vam haver de seleccionar les composicions que crèiem millors, cosa difícil, ja que tots els adolescents tenen una vena poètica molt bona per expressar tot el que senten.

De totes les que es van presentar, van ser seleccionades : “Felicidad” de l’Alba Velázquez de 2n batxillerat; “la Vida” de l’Alejandro Ramírez de 1r ESO; “Immigration” de la Paula López de 4r ESO; “Life goes on” de la Madalina Voina de 2n Batxillerat and the first prize winner was... "No more" by David Kalachov.

Congratulations young poets !  You aret he Best!!

I Concurs de Narracions Policials per a Joves Estudiants

El passat dimarts, 4 d'abril, vam assistir al Lliurament de Premis del Concurs de Narracions Policials que organitzaven els Mossos d'Esquadra.

Després del discurs inicial, fet per la comissària Cristina Manresa, Cap de la Regió Metropolitana sud, es va procedir al lliurament de premis que va ser amenitzat per la música interpretada pel grup Combo Green One Perfect.

Es van lliurar premis en tres categories diferents i van estar molt repartits.

El tinent d'alcalde de L'Hospitalet de Llobregat també va fer un petit discurs animant els alumnes a escriure i felicitant els Mossos d'Esquadra per la seva tasca.

Al final de l'acte, van lliurar un petit obsequi a tots els participants. Esperem poder participar el curs que ve.

Proves Cangur

Dijous passat, dia 16 de març, els quatre alumnes de l’institut que van guanyar cada categoria de la primera edició de la Matmota, que va tenir lloc durant l’abril de 2016, van representar-nos a tots en la edició 2017 de les Proves Cangur, organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques. Els alumnes de segon i tercer, Mario Bermúdez i Laia García respectivament, van participar en el que es diu “Cangur 123”, una  modalitat recent del concurs adreçada a alumnes d’aquests cursos, i van enfrontar-se a  la prova aquí mateix, al centre. Els alumnes de quart curs i primer de batxillerat, Alejandro Blanco i Jaime Carcedo, van participar en la modalitat tradicional del concurs i van realitzar les proves en una seu externa, en aquest cas l’INS Bellvitge. Estem segurs que ho van fer tan bé com van poder i que obtindran uns resultats excel·lents.

La resta del centre quedeu convocats a la propera edició de la Matmota, que enguany tindrà lloc al llarg mes de juny. Aneu-vos preparant que farem tot el possible perquè sigui encara més divertit!

Carnestoltes

Un any més, els nostres alumnes han gaudit d'un divendres de Carnestoltes. 

El passat 24 de febrer, tots i totes les que es van voler disfressar van poder fer-ho amb els seus companys i fins i tot van participar al concurs de disfresses.

Els guanyadors d'aquest curs van ser: per la seva originalitat i creativitat, Paula Rodriguez i Ilenia Caballero (alumnes de 1r de l'ESO) com a Barbie Girls. I com a coreografia: Óscar Álvarez, Ritika Badsiwal, Dayana García, Diego Martín i Marina Giménez  (alumnes de 1r de Batxillerat) disfressats d'animals.

El que és segur és que es va demostrar que a tots els nostres alumnes els agrada ballar i passar-s'ho bé.

Veure el video al nostre canal a YouTube

Subcategories

Subcategories