Els nostres alumnes de 1r de Batxillerat s'han repartit per totes les escoles públiques del barri per dur a terme les activitats físiques que han preparat per a l'alumnat de 5è i 6è de primària.

Aquesta activitat, que no es va poder fer l'any passat a causa del confinament, ha estat adaptada per poder-se celebrar amb totes les garanties de seguretat. No serà al carrer, sinó al pati de l'escola, i es respectaran els grups bombolla. A més, l'alumnat de 1r de Batxillerat sempre mantindrà la distància de seguretat i portarà la mascareta posada.

Manifest DEFC 2021

Aquí acaben els vídeos de la setmana que haureu de tenir en compte per guanyar un fantàstic esmorzar per a tota la classe: demà veurem qui ha estat més atent.

I avui toca la tercera ronda de vídeos amb profes que han “venido a hablar de mi libro”. A veure qui se’n recorda divendres del que diuen.

Anem amb la segona collita de vídeos: més dracs, princeses, mites, cavallers i profes que els agrada “chupar cámara”. Ja sabeu: atents al que diuen si voleu guanyar l’esmorzar especial.