Els alumnes de 4t d'Aula Oberta, hem realitzat una activitat de creació artística inspirada en l'universal artista del segle XX, Joan Miró. Per conèixer més d'aquest artista vam anar al seu propi museu, on vam veure els seus quadres i ens hi vam poder inspirar.

Un cop al taller, vam construir el marc amb fusta reciclada i, un cop muntat, vam agafar una tela blanca i la vam posar dins del marc amb grapes. Per finalitzar vam preparar la tela amb una capa blanca de pintura. Tot seguit , vam cercar quadres, en vam escollir un cadascun i ens vam posar mans a l'obra.

Quan els vam acabar ens vam sentir molt satisfets i orgullosos

Del 13 al 28 de gener hem rebut als alumnes de 6è de les escoles del barri que, acompanyats dels seus tutors i tutores, han realitzat un taller dins les activitats programades per al pas de primària a secundària de la zona Gornal-Bellvitge.

Els professors del Departament de Tecnologia i de Matemàtiques han estat, un nay més, els encarregats de dissenyar, rebre i guiar els alumnes en l'activitat de taller que els proposem, que per a aquesta ocasió és la construcció d'una cúpula de Leonardo da Vinci. Amb l'ajut de materials sencills i de recliclatge han treballat de forma col·laborativa per tal de realitzar les diferents construcions proposades d'una forma senzilla i molt creativa, i que, un cop acabada, s'emportaran a casa.

     

     

Desitgem us hagi agradat la vostra "primera classe a l'Institut Europa"

Com de costum, el concert de Nadal no ha deixat a ningú indiferent. Gràcies als alumnes per les fantàstiques actuacions, a les famílies pel vostre acompanyament, als presentadors que han amenitzat el matí i als professors que també han afegit espectacle i diversió! Esperem que hàgiu gaudit molt!

Molt bones festes i entrada d'any a tothom!

Rememorant l'esperit de Joan Miró, potser l'artista català més significatiu i universal del segle XX, els i les alumnes de l'Aula Oberta vam descobrir com l'art no entén de fronteres ni límits, i en mans d'un artista, qualsevol matèria, objecte o signe pot esdevenir part d'un llenguatge artístic íntim i personal: pinzells i pintura, però també fils i cordes, mercuri i una cadira, trepitjar el terra al mas, sentir el color blanc i l'olor del mar. Hem rememorat aquest esperit endinsant-nos en el coneixement d'aquest artista per copsar que la llibertat de creació no està molt lluny del joc dels infants