Aquest curs vam poder tornar a celebrar Sant Jordi amb una gran festa. Durant l’encontre al gimnàs vam llegir i premiar les narracions i poemes guanyadors del certamen literari i el concurs Spelling Bee que va tenir lloc la vigília. També vam veure una obra de teatre sobre Newton i una sobre la Primera Guerra Mundial, interpretades per l'alumnat de primer de batxillerat. I com a colofó final vam gaudir de tres sainets de l'alumnat de segon de l'ESO que van concursar per ser el millor.

A la festa no hi va faltar la parada de llibres i l’esmorzar a càrrec del grup d’Emprenedoria de 4t de l’ESO.

Vam cantar, ballar i reinterpretar els hits del curs a l'Institut Europa.

Feliç Diada!

El dimecres 6 d'abril vam dur a terme els actes de cloenda del Març Feminista. A l'hora del pati algunes alumnes i professores van fer un ball sorpresa amb una coneguda cançó de Rigoberta Bandini amb un to festiu i reivindicatiu. D'altra banda, durant el matí també es va fer l'Assemblea de Noies i Dones, on estaven convidades a participar les alumnes, les professores i les treballadores de l'Europa. Durant l'assemblea, es va organitzar una dinàmica per parlar dels temes que ens afecten com a dones. Les alumnes van triar els temes que més les preocupaven per reflexionar. Van comentar entre elles per què els preocupava aquell tema i van analitzar com s'hi enfrontaven en la vida diària. Després, vam posar en comú tot el que s'havia parlat a través d'una portaveu de cada grup.

Fotos assemblea

Ja podeu consultar en la web de la MatMota els resultats i els classificats per la gran final de dijous, sorpreses, emocions i activitats mai vistes... Fantàstic treball organitzat pel departament de Matemàtiques en el que s'han implicat profes d'àmbits molt diversos: Felicitats !!

Un any més, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la Regidoria de Joventut organitza l'exposició col·lectiva "Art en femení", oberta a la participació de joves artistes. L'objectiu d'aquesta exposició és oferir un espai de difusió i promoció de l'art amb perspectiva de gènere i facilitar l'accés dels joves al món de l'art i el disseny.

Felicitem l'Alba Serrano, alumna nostra de 3r d'ESO, que ha participat amb una obra titulada Pressions i barreres (acrílic sobre paper), on representa totes les barreres i pressions que patim per part de la societat i de nosaltres mateixes al llarg de la nostra vida.

Gràcies, Alba, per fer aquest pas cap a un nou futur.