Passejada per Bellvitge amb l’aula d’acollida

Categoria: Sortides Escrit per Jordi Comasòlives Vist: 126

El divendres 3 de maig els alumnes de l’aula d’acollida vam fer una passejada per Bellvitge acompanyats per dos grans coneixedors del barri, el Joan Camós i el Vicenç Sabater (del Centre d’Estudis de l’Hospitalet), que ens van fer de guies i ens van explicar la història dels llocs més importants.

Malgrat la pluja, que no ens va deixar durant tot el matí, vam començar la ruta a l’institut i ens vam aturar a l’Hotel d’Entitats del Mercat (on ens va rebre Antonio Mayo, treballador de la Seat i destacat activista del moviment veïnal del barri els anys seixanta i setanta). Després vam fer una parada a l’associació per a joves Esclat, amb una visita guiada per les seves instal·lacions. A continuació vam visitar l’ermita (que ens van obrir expressament per a nosaltres) i vam acabar a l’hotel Hesperia, on vam poder pujar a la cúpula circular, des d’on vam contemplar tota l’arquitectura del barri a vista d’ocell.

Valorem molt positivament la passejada per Bellvitge, gràcies als nostres guies, que ens van oferir una ruta molt didàctica, amena i instructiva.