Ahir vam celebrar a l’ Institut Europa la graduació de 2n de Batxillerat. No va ser com ens hauria realment agradat, ja que degut a les mesures COVID varem de mantenir la distància entre les persones, portar mascaretes, només van poder venir els pares i alguna àvia o germà i sense piscolabis o sopar com havíem planejat, però la vam poder celebrar. No volíem pas que després d’haver estat tants anys amb nosaltres (6 la majoria) no poguessin tenir la seva graduació.

Els desitgem molta sort, que segueixin els seus somnis, i amb esforç i constància els aconseguiran.

Malauradament, la situació de pandèmia que estem vivint no ens permet fer la tradicional trobada amb l'alumnat de 6è de les escoles públiques del barri i ho hem de substituir per videoconferències.

Seran els exalumnes d'aquestes escoles, que cursen ara 1r d'ESO al nostre centre, qui els explicaran les seves experiències en el pas a l'Institut i com s'hi han adaptat, i respondran les preguntes que els alumnes de primària vulguin plantejar.

S'apropa el final de l'etapa de primària i el començament de l'ESO, i ben aviat els alumnes de 6è hauran de prendre la decisió d'escollir un institut.

Desitgem que us hagi anat a tots molt bé!

Consulta aqui la teva

Publicat el llistat de barem ordenat definitiu: [Veure document]

Número desempat 33.386