Atesa la importància de les llengües estrangeres tant per seguir una carrera universitària com per buscar feina, us comuniquem que s’obre una convocatòria extraordinària a les EOI pel divendres 7 de febrer de 2020 i la inscripció la farem el dilluns 18 de novembre de 2019.

Cal tenir 15 anys, haver cursat el 2n d’ESO, portar el DNI vigent i, si és possible, adherir-se a una reducció o exempció de la tassa d’examen (B1: 75,35€ o B2: 92,85€) portant el carnet de família nombrosa o el que es requereixi, segons el cas. Els alumnes interessats han d‘adreçar-se a la Pilar, que els facilitarà el material i els informarà dels dies per a la preparació.

Els alumnes que necessitin més temps per preparar-se comptaran amb una altra convocatòria a final de curs.

Fins ara, els resultats en el nostre centre han sigut exitosos. Us animem a apuntar-vos.

Apunta't!

L'Institut Europa ja ha començat el curs 2019-20. Tenim un munt de projectes i activitats per engrescar l'alumnat, que ja ens ha demostrat que és ple d'energia per dur-los a terme.

La primera setmana l'ha protagonitzat, un any més, l'alumnat novell de primer d'ESO. Tots ells i elles han tingut una setmana per conèixer-se, conèixer el professorat i també el centre en què esperem visquin una secundària plena d'aprenentatges i experiències. A tots, estudiants novells i veterans, els donem la benvinguda un curs més!

5.30h de la matinada del dilluns 28 de gener. Un Autocar, i un bon grapat d'alumnes, professors i famílies es troben davant de l’institut. On van? Què planegen? Què volen fer? Els esperen dos dies de neu i d’esquí!

Al llarg d’aquests dos dies, han caigut, s’han aixecat, s’han tirat boles de neu, han après a fer la “cunya” i, sobretot, han disfrutat de valent del bon temps que els ha fet. El millor de tot? Bon ambient i bona companyia. Que caus? El teu company t’ajuda a aixecar-te? Que tens por? No et preocupis, que t’acompanyen. Que no t’acaba de sortir? Et continuem animant. Però sempre amb el somriure a la cara.

I finalment podríem dir que del nostre grup han sortit uns petits esquiadors professionals!