Anem per feina!

Categoria: Notícies Escrit per Raúl García Vist: 270

Ja fa tres anys que l'Institut Europa es va integrar dintre de la Xarxa de Competències Bàsiques (XCB). Aquesta és una xarxa promoguda pel Departament d'Ensenyament per fomentar l'ús de metodologies globalitzadores dintre de les escoles i instituts públics de Catalunya.

Per tercer any consecutiu, els membres de la XCB del centre s'han reunit per dissenyar la línia de treball que es seguirà durant el curs 2018/2019. 

Aquest any es comença, com sempre, amb molta il·lusió, ja que és l'any que més gent hi participa com a membres de l'equip impulsor, concretament més d'un 25% del claustre. Un altre fet destacat és que pràcticament tots els departaments de l'institut tenen representació a la xarxa.

La línia d'actuació per al curs 2018/19 giren entorn de tres pilars fonamentals: 

Una vegada acordat el què i com s’ha d’actuar, només queda reunir-se i treballar per aconseguir tots els objectius marcats per a aquest curs, els quals, si s'aconsegueixen, tindran una repercussió molt positiva en la qualitat de l'ensenyament del nostre alumnat. Així doncs, ara simplement es tracta d'anar per feina!