Curs 2017-2018: comencem!

Comença un curs nou que esperem sigui ple d’aprenentatges i experiències enriquidores. L’equip de l’Institut Europa l’hem preparat amb il·lusió, sempre pensant com arribar millor a l’alumnat, com motivar-los perquè vulguin aprendre, com preparar-los per al futur, com fer que cada alumne doni el millor de si mateix.

El curs passat vam iniciar el treball per projectes. Alumnat i professorat tots vam aprendre, l’experiència va ser enriquidora per a tots. El resultat va ser positiu i enguany continuarem treballant en aquesta línia per establir aquest mètode d’aprenentatge al centre.

Més enllà del treball per projectes, tenim previstes noves aventures educatives, sempre amb l’objectiu d’arribar al major nombre d’alumnat. Això no obstant, també tenim previst de continuar amb el treball que l’equip ha anat duent a terme fins ara i que ha donat bons resultats en la formació de l’alumnat. Ens referim a bona part de la feina que sovint passa desapercebuda perquè ja forma part de l’activitat i la identitat del centre.

Com fem sempre, us anirem informant de tota l’activitat del centre al web i a través de les xarxes socials.

Equip de l’Institut Europa