Nadal 2013

El divendres 20 de desembre tota la gent del Institut Europa vam celebrar el Festival de Nadal al Centre Cívic de Bellvitge. Va ser un enorme èxit de públic, fins i tot potser massa. Molts pares i mares d’alumnes van venir a gaudir de la festa i ens ho vam passar d’allò més bé.

Hi van haver actuacions musicals força reeixides de tots els cursos de la ESO, així com dues obres de teatre de titelles que van tenir molt èxit. També vam poder veure un trailer del que promet ser el gran èxit teatral de la temporada vinent, ni més ni menys que The Tragedy of Macbeth, de W. Shakespeare, en anglès. Teatre amb majúscules en versió original a casa nostra.

Cal no oblidar la presentació i l’actuació que ens va regalar l’Olalla Muiños, memorable com sempre (com ens ho farem quan ella estarà de permís per maternitat? Cal iniciar un casting per a substituir-la, però ja!!) Per al final van deixar la sorpresa del dia, un hip-hop dancer de 4t d’ESO que va deixar el públic amb les mans cremant de tant aplaudir.

No ens queda més que agrair a tots els que han fet possible, tant a nivell tècnic com artístic o de suport, la realització d’aquest festival. Gràcies a tots i a totes. Ara a descansar uns dies que aviat hi hem de tornar. Bon Nadal a tothom! .