Institut Europa is launching the 2nd edition of its Short Film Festival. Students are welcome to show their skills and creativity by means of their short film productions. Rules of the contest will be sent to all students.

 

Deadline for submission of productions: 8-13th June.

Abans de les vacances de Setmana Santa i per donar la benvinguda a la primavera, tot l'alumnat de l'Institut Europa hem fet una sortida a la platja de Castelldefels. Hi hem passat el matí jugant, esmorzant, xerrant i banyant-nos. Ara ens en anem de vacances a agafar forces per la darrera embranzida del curs.

Bones vacances a tots i totes!!

Entre el 9 i fins el 21 de març es realitzarà la preinscripció per l'educació secundària obligatòria. Enguany la sol·licitud l'has d'emplenar aquest formulari de sol·licitud i presentar-la en línia. Ho Pots fer des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a internet. Teniu tota la inforamció en el portal preinscripcio.gencat.cat

Us informem que l'oferta inicial de l'Institut Europa és de 60 places per a 1r d’ESO, 12 per a segon d'ESO, 1 per a 3r d'ESO i 1 per a 4t d'ESO. Les escoles adscrites són Escola Bellvitge, Escola Bernat Metge, Escola La Marina i Escola Ramon Muntaner. El codi d’identificació de l’Institut Europa és: 0 8 0 4 5 0 7 0

El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica o en suport informàtic s'acaba amb l'enviament del formulari, que es registrarà al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya i no s'ha de presentar cap còpia al centre.

L'Institut romandrà obert tot i que no podem garantir el normal desenvolupament de la majoria de les classes, els alumnes seran atesos segons les nostres possibilitats.

Queden suspeses també les activitats extraescolars i es mantindrà el servei d'ajuda a la preinscripció.

Comunicat claustre professorat