Us presentem als candidats/es a representants de l'alumnat en el Consell Escolar. El divendres 26 celebrarem les votacions i tres d'ells portaran les vostres propostes i iniciatives a aquest òrgan col·legiat de participació.

Enhorabona a tots!

Entre el 11 de maig al 17 de maig es realitzarà la preinscripció pel Batxillerat, ambdós inclosos. Les principals novetats tenen a veure amb la presentació de sol·licituds, ja que s’elimina definitivament qualsevol documentació en paper, la sol·licitud s'ha de presentar mitjançant un formulari electrònic, disponible en el portal Preinscripcio.gencat.cat

Així i tot, si alguna família necessita assessorament, es pot posar en contacte per telèfon o correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us ajudarem. Si cal, us donarem cita prèvia si necessiteu suport per presentar la sol·licitud.

Us informem que l'oferta inicial de l'Institut Europa és de 10 places per a 1r de Batxillerat i cap per a 2n de Batxillerat. Les modalitats que us oferim són:

    - Ciències i tecnologia

    - Humanitats i ciències socials

La concreció curricular, d'aquest any, de cada una de les modalitats les podeu veure en aquest PDF

Fins a l'any que ve!!

El curs escolar acabarà el 19 de juny i no tornarà a reprendre’s de forma tradicional, donat que les condicions actuals no fan possible acollir tots els alumnes en classes presencials. L’obertura és farà en la Fase 2 de desescalada i prioritzarà l'acompanyament de l'alumnat de 2n de Batxillerat per a la preració de la PAU i la finalització de l'etapa per a l'alumnat de 4t d'ESO. Per a la resta d'alumnat i en cas de ser necessari un acompanyament presencial, es preveu un sistema de cita prèvia.

En cap cas, l’obertura de l'Institut, implicarà la suspensió de la docència telemàtica, ja que trencaria la dinàmica de l’alumnat i la programació que ja estan duent.

#JoEmQuedoACasa #JoAprencACasa