El passat dimarts 26 d'abril, des del Servei Comunitari del nostre Institut, els alumnes de 4t van engegar al gimnàs una activitat conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits. Després d'una sessió d'informació van preparar el dia de donació fent un cartell informatiu amb el lema "Ho portes a la Sang". El dia indicat, de 10 a 14 h, va venir el personal del Banc de Sang per fer-ne les extraccions. Els alumnes van col·laborar acollint les persones i fent, durant tot el matí, una tasca d'informació pel barri. Prèviament es va informar a les famílies de l'activitat amb uns enllaços per apuntar-s'hi. Encara que la participació no va ser molt elevada, va ser suficient per cobrir els objectius marcats.

Els passats divendres, 21 i 28 de gener, l'alumnat de 1r ESO va poder gaudir d'un taller de música enfocat en la dansa i els instruments de l'Àfrica subsahariana. L'alumnat va aprendre a ballar alguns passos de dansa africana, així com també va tocar alguns dels instruments africans que el taller va oferir. A més, l'alumnat va reflexionar sobre aspectes de la vida a l'Àfrica.

Ja ha arribat el dia, i ens toca acomiadar-nos d'una de les nostres professores més carismàtiques: la Pilar. Escriure unes paraules de comiat no resulta gens fàcil, són molts anys plens de records, anècdotes, d'alegries i emocions compartides... les paraules fugen i surt del cor un sincer Gràcies, moltes gràcies!

Gràcies pel temps, per la teva exigència, entrega i exemple, per tantes hores de treball amagat, pel somriure en temps difícils... Han estat molts anys de dedicació als nostres alumnes, sense altre desig que veure'ls créixer, millorar i ajudar-los en la seva promoció personal, acadèmica i social.

Et trobarem a faltar

Et desitgem el millor en aquesta nova etapa que comences

L'any ha començat amb nous equipaments que la nostra AMPA ha adquirit i ens ha cedit. Es tracta de dues impressores 3D que hem muntat i que ja es troben totalment operatives. Una eina que afavorirà l'aprenentatge del disseny i la impressió en 3D. Un complement perfecte al projecte transversal de robòtica que realitza tot l'alumnat de l'ESO dintre del programa Tàndem.

Moltes gràcies !