Ecovidrio, Servei comunitari a 4t d'ESO

Als darrers anys s'ha implantat als instituts de Catalunya l'anomenat Servei Comunitari. L'objectiu principal d'aquest programa, segons el Departament d'Ensenyament és: "Garantir que els estudiants, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat".

Vint-i-set alumnes de 4t de l'ESO i tres de 3r de l'ESO del nostre institut començaren el passat 23 d'Octubre el seu Servei Comunitari al programa "Ecovidrio", que es centra en la conscienciació sobre la importància del reciclatge del vidre.

El nostre alumnat farà una formació de tres sessions amb personal d'Ecovidrio. Després s'encarregaran de fomentar el reciclatge entre els seus companys, les seves famílies i els seus amics.

Estem segurs que participar en aquesta gran iniciativa serà molt valuós tant per a elles i ells com per a la sostenibilitat del planeta. Entre tots i totes podem canviar les coses per construir un món millor i les escoles i instituts són el gran motor d'aquest canvi.

Col·labora