CdA 4t d'ESO

Els alumnes de 4t ESO de l’INS Europa han anat al Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Vendrell. El primer dia van passar tota la jornada al camp veient les vinyes, els diferents tipus de raïms i totes les parts del procés de producció del vi a unes bodegues de la contrada.

El segon dia . . . El segon dia van gravar una cançó (Every Breath You Take, de Police) en un estudi de gravació, amb veus i flautes. La gravació va ser un èxit i el resultat espectacular, l’Sting ja deu tremolar. A més, l’Èric Granado i l’Enrique Paredes van dissenyar la portada dels discs.

El divendres vam dedicar tot el dia al rock n’ roll. Primer, vam anar a l’Auditori del Vendrell a escoltar un concert-taller. Ens anaven explicat la història del Rock & Roll mentre un grup anava tocant algun dels temes més representatius del gènere. Els alumnes –com havia de ser!-, van acabar tots a dalt de l’escenari , fent els cors del grup. Després, classe de ball (R n’ R, evidentment) i classe de bateria. No cal dir que els alumnes s’ho han passat d’allò més bé durant els tres dies